Zaklady zahradního domku 6x4

Rubriky:

Reklama
LT Ladislav Tácha @ladislav.tacha před více než rokem08.11.2022 18:01:14
Zaklady zahradního domku 6x4

Dobrý den, nechal jsem srovnat kopcovitý pozemek na kterém bych chtěl postavit zahradní domek-dřevěná konstrukce na betonové desce se základových pasy 6x4m. Pozemek byl srovnán tak, ze jedna polovina(pravá) byla odtěžena, levá polovina je pro změnu navezena až do cca 1m výšky na hranici pozemku( jak stojí ten bagr na fotce)V místech kde by probíhal základový pás levý je něco mezi 0,7-1m toho naveženého materiálu. Pravý pás už vychází do původního jednolitého podloží. Dotaz je jak to udělat. Stačí navážku zhutnit, nechat přes zimu sednout a zakladovy pas vykopat do hloubky 0,8m tzn pouze do té navážky, nebo musím na té jedné straně jít zkrze celou navážku a základ vylít až do původního terénu? Práce bych chtěl začít příští rok zjara, podklad je jíl. Děkuji za vaše rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.