Kondenzace vlhkosti pod gumovou podlahou v garáži

Rubriky:

Reklama
JH jiří haberle @jiri.haberle před více než rokem14.11.2022 12:52:23
Kondenzace vlhkosti pod gumovou podlahou v garáži

Dobrý den, máme starou garáž stavěnou za komunistů. (řadová 20m2) Asi se hodně šetřilo protože se betonová podloha kompletně rozsypala na prach a dá se vymést koštětem. Navíc místo štěrku tam jsou použité nějaké oblázky (asi z řeky) takže vůbec nedrží a cement to asi ani nevidělo.
Nicméně podlahu jsem vyluxoval a byla suchá. Napadlo mě na to dát takové ty gumové dílenské rohože, 1x1,5m. Ted jak se ochladilo tak se na těch gumách zespodu tvoří voda (celkem hodně vody) Ale podlaha mokrá není, navíc to není všude.
řešení: Myslíte že by pomohlo dát tam nějaký nucený odtah, abych tam zvýšil cirkulaci vzduchu?
příčina: Napadlo mě že by to mohlo být tím jak se ochladilo, ta podlahový guma se ochadila a zespodu je teplejší beton a sráží se voda zespodu na těch gumách.

Nebo to mám nechat jak to je beton si vcucne zpět tu vlhkost časem a až se i beton ochladí tak tento jev sám od sebe zmizí?

Díky za pomoc

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

19 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.