YouTube - Nastavení hybridního…
V tomto videu Vám ukážeme jak správně nastavit hybridní asymetrický měnič GoodWe ET series. V případě jakýkoliv nejasností nás neváhejte kontaktovat na čísle...
Ahoj, rád bych se zeptal, kdo máte zkušenosti s tímto střídačem. Lze nastavit čas, kdy bude střídač přednostně nabíjet baterii? Např. v noci při spotových cenách, kdy je elektřina nejlevnější? Vím, že Solax střídač to umí. Ale zda i GoodWe? V PV Masteru jsem nenašel :(
Moje myšlenka je nastavit dobíjení baterie od cca 1:00 do 5:00... poté v průběhu dne co nejvíce čerpat z baterie.
díky moc!
Už mi vše funguje, jak jsem si představoval. Jen čas na střídači mám cca o 35 min proti reálnému času. Nikde jsem…
před více než rokem
asi to prostě budete muset zkusit. ekonomický režim a tam nastavit čas nabíjení a postupně snižovat nebo zvyšovat…
před více než rokem
Mám prosbu o pomoc s nastavím střídače na nabíjení baterek ze sítě. Teoreticky jsem si to nastudoval, ale mám strach…
před více než rokem
16 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení