YouTube - Nastavení hybridního…
V tomto videu Vám ukážeme jak správně nastavit hybridní asymetrický měnič GoodWe ET series. V případě jakýkoliv nejasností nás neváhejte kontaktovat na čísle...
Ahoj, rád bych se zeptal, kdo máte zkušenosti s tímto střídačem. Lze nastavit čas, kdy bude střídač přednostně nabíjet baterii? Např. v noci při spotových cenách, kdy je elektřina nejlevnější? Vím, že Solax střídač to umí. Ale zda i GoodWe? V PV Masteru jsem nenašel :(
Moje myšlenka je nastavit dobíjení baterie od cca 1:00 do 5:00... poté v průběhu dne co nejvíce čerpat z baterie.
díky moc!
Dělám to dva roky úplně stejně, dokud nám naše super vláda nezvedla ceny regulované složky energie. Do té doby to byla…
před 2 měsíci
Už mi vše funguje, jak jsem si představoval. Jen čas na střídači mám cca o 35 min proti reálnému času. Nikde jsem…
před 2 roky
asi to prostě budete muset zkusit. ekonomický režim a tam nastavit čas nabíjení a postupně snižovat nebo zvyšovat…
před 2 roky
17 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení