Nízký vstupní tlak do rozdělovače podlahového topení

Rubriky:

Reklama
FS Filip Stöhr @filip.stohr před více než rokem22.11.2022 10:36:49
Nízký vstupní tlak do rozdělovače podlahového topení

Dobrý den,
prosím o radu. Právě nám instalatér instaloval nové podlahové topení(rozdělovač 1) do větší části domu(cca 80m2). Ve starší části domu(cca 50m2) už podlahové topení máme (rozdělovač 2). Spolu s podlahovým topením máme také 3 topné žebříky a 4 radiátory (2 jsou vypnuté). Problém nastal po rozjetí topení. Abych docílil teploty na vstupu do rozdělovače č. 1 alespoň 30°C musím mít na kotli nastavené 65-70°C. To vyhřeje pokoj pouze na max 19°C. Pokud spustím v domě všechny topné prvky, tak teplota v rozvaděči č. 1 dosáhne v okruzích max 20°C i po dvou dnech topení. Přívodní trubka pod rozdělovačem č. 1 je sice vřelá, nicméně mi přijde že jí chybí dostatečný tlak aby převýšila studenou vodu v okruzích a dosáhla např. 40°C. První jsem si myslel, že je přívodní trubka někde promáčknutá, ale to mi bylo vyvráceno. Přestavbová sada byla vyměněna za aktuální ale problém stále přetrvává. Je možné že to vyřeší anuloid? Moc děkuji za rady!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.