Kotel Lazar HKS na uhlí - pomoc s manuálním vytápěním

Rubriky:

Reklama
MG Michal Grom @michal.grom před více než rokem23.11.2022 10:53:20
Kotel Lazar HKS na uhlí - pomoc s manuálním vytápěním

Dobrý den, mám 6 let kotel Lazar HKS na uhlí se šnekovým podávačem. Momentálně je kotel nastavený na termostat který je umístěný v obývacím pokoji. Kotel funguje automaticky podle teploty kterou nastavím v obývacím pokoji. Mám ale kvalitní dřevo a občas bych chtěl zatopil dřevem, jak prosím nastavím na jednotce PLUM EcoMax 800 aby veškeré teplo které vytvořím šlo do topení? Pokud použiju "zápal" a měl zapnutý ventilátor, rychle vytopím kotel na 80°, ale topení není vůbec rozžhavené. Je tam nějaká možnost manuálního dočasného režimu, kdy topím ručně a veškeré teplo jde maximálně do radiátorů? Kotlem se vytápí boiler na teplou vodu + topení, bohužel mi přijde že když topím ručně tak čerpadla které vedou teplo do radiátorů nepouští teplo, aby udržovaly nastavenou teplotu na termostatu a ne vyšší.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.