Složení izolace vnitřní stěny starého domu - dřevostavba

Rubriky:

Reklama
MS Marek Sliž @marek.sliz před více než rokem23.11.2022 11:21:06
Složení izolace vnitřní stěny starého domu - dřevostavba

Dobrý den, chtěl bych poprosit zdejší osazenstvo o radu při zateplení venkovní stěny zevnitř na starém dřevěném domu. V místnosti se nachází pouze jedno topení a aktuálně je problém prostor vůbec vytopit. Izolovat se bude i strop později. Chtěl bych tedy dobře zaizolovat a začal jsem venkovní stěnou. Jedná se o půdní prostor kde se nacházela kdysi ložnice. Z venkovní strany je Eternit - desky 3cm - 16cm pro izolaci a pak bude SDK. Čím nejlépe vyplnit 16cm prostor určený pro izolaci. Nabízí se použít minerální vatu, ale jsou i nějaké účinější řešení? Přemýšlěl jsem nad kombinaci vaty a PIR desek. Celé by to třeba vypadalo takto: Eternit - desky 3cm - izolace vata 16 cm - zaklop PIR deskou s ALU folii - rošt - sádrokarton. Děkuji za názory

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.