Kolik vyrobí FVE v listopadu

Rubriky:

Reklama
JS Jan Svoboda @kalipeus před více než rokem23.11.2022 20:43:32
Kolik vyrobí FVE v listopadu

Ahoj všichni,
mám po roce čekání již cca 14 dní zprovozněnou elektrárnu na střeše, EON mi osadil nový elektroměr a jsem připojen do sítě. Elektrem jsem nedotčen a rozumím tomu pomálu. Potřeboval bych poradit! Sleduji každý den v aplikaci, kolik to vyrobí a nemůžu se zbavit pocitu, že je něco špatně. Instalační firma mě ujistila, že je vše v pořádku a že jedu na plný výkon. Mě ty denní přírůstky přijdou i s tím, že je listopad a nic moc počasí dost malé.
Specifikace FVE je: 7,65 kWp, střídač GoodWe 10K-ET, baterie PylonTech – 10,67KWh, panely München Energieprodukte MSMD450M6-72, 450W - 17 ks (ve dvou strinzích 12 + 5 oba na jih, sklon 20°). Měnič nastavili jako synchronní. Instalaci provedla jedna jihomoravská firma, kterou zatím nechci jmenovat.
Přikládám tabulku denní výroby a prosím o nějaký názor a srovnání s vašimi daty. Za 17 dní produkce 24,40 kWh.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.