Rojek tka bio 25 480 z pid

OS Ondřej Suchý @ondrej.suchy před více než rokem24.11.2022 13:51:11
Rojek tka bio 25 480 z pid

Dobrý den přeji, poradí někdo nastavení ventilů v jednotce st480 zpid, měl jsem kotel zapojen se 3 cestnym bez serva a termoventil na 55. Stupňů ale byly stím problémy, kotel sem nechal přepojit na 4 cestny jsou zapojena čidla, topenář nastavil jen zdvih a dobu běhu. Ochrana zpátečky je zapla ale na 35 stupňů to předpokládám že je špatně v návodu na kotel je pro pelety 61 stupňů. Topím do 15 radiátorů většina má termohlavice a je to zapojené i s termostatem. Dá někdo tip jak nastavit při zatopení,včera poprvé s novým napojením kotle se to chovalo dobře, když ale kotel dotopil místnost na požadovanou teplotu byla pak v domě zima protože do ostatních radiátorů pouští jen když sepne termostat. Nevim zda se tohle dá nějak doladit. Děkuji za rady ;)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.