Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím všechny. Nechci vypadat jako věčný nespokojenec, ale co si myslíte o výkonu moji realizace? Mohl by mi, prosím, někdo vysvětlit, jak to má vlastně celé fungovat? Resp. jaká je účinnost celého FVE systému? Doufal jsem (asi teda úplně blbě), že budu +/- soběstačný, ale pohybuji se někde kolem 50% (tedy 100% spotřeby domácnosti vykryji jen cca z 50% z FVE) a to dle elměru i dle sems portálu. Problém je, že baterku mám třeba i plnou, ale stále systém tahá energii ze sítě, někdy i paradoxně ze sítě baterku dobíjí. Přikládám pár screenů, zda-li by to někdo mohl okomentovat. Díky.
Takhle detailně to asi nikdo nezměřil. mám vypozorováno, že nabití/vybití má 10% ztrátu v případě GW 10ET a Pylontech…
před rokem
Zdravím, určitě Vás bude zajímat tento odkaz:…
před rokem
Docela by mě zajímala ta otázka na účinnost, kterou zatím nikdo nezodpověděl. Nic není bezeztrátové, docela by mě…
před rokem
20 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení