Dotaz ohledně odkapávání vody u kotle Protherm Condens

Rubriky:

Reklama
JH Jakub Hošek @jakub.hosek902 před více než rokem27.11.2022 00:05:50
Dotaz ohledně odkapávání vody u kotle Protherm Condens

Zdravim, již 3 roky máme plynový kotel Protherm Condens a teď nedávno jsem v koupelně zaslechl nepatrného "šumění" vody jako kdyby byl někde trochu puštěný kohoutek. Došel jsem k tomu, že to jde od přetlakového ventilu od kterého mi vede hadička do odpadu, viz. foto.

Z hadičky teče velké množství vody a stále je slyšet jakoby puštěná voda, nejsem si jistý zda je to správně a zda to dřív dělalo, ale asi určitě ne protože toho zvuku bych si všiml. Dále se to od toho červeného uzávěru až po ten přetlakový ventil dost rosí a kape z toho voda, prostě je vidět že tam voda pořád protéká.

Možná se ptám fakt stupidně, jen chci upozornit že tomu vůbec nerozumím a mám dojem, že dřív z hadičky jen "kapalo" a teď z toho teče neustále menší proud vody. Je to chyba? Popř. v čem ? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.