SERVIS CLIMAX a.s. neuznala nám reklamaci venkovních žaluzií Climax Noval Z-90, a to bez uvedení odkazu na příslušné normy a po uplynutí 118 dnů od nahlášení reklamace, což je totálně mimo 30 denní zákonní lhůtu.
Servisní technici CLIMAXu zjistili průhyb lamel jen 3 mm, nedovírání žaluzií nebylo zjištěno vůbec.
Ale dle přiloženého foto to vypádá úplně jinak.
Prosím majitele venkovních žaluzií přidat fotografie žaluzií, které vypadají hůř než "naše" od CLIMAXu.
Zkusila jsem najít takové na internetu, ale nepodařilo se mi to.
Zajímalo by mne zda tyto "šavle" jsou patrné za každého počasí, tedy slunečno, zataženo a pod. Na obrázku to…
U parapetu může v létě docházet k neúmeřnéhmu nárůstu teplot. Doma jsem měřil na plechu z mědi u bílého plastového…
Závada se projevuje ale je možné že poté co už v minulosti to bylo nadměrným teplem přetvořeno. Na reklamním videu…
Závada se projevuje ale je možné že poté co už v minulosti to bylo nadměrným teplem přetvořeno. Na reklamním videu…
před 4 měsíci
Děkuji, ale dle přiloženého foto závada se projevuje ve spodních lištách i dnes když je zima a zataženo (
před 4 měsíci
U parapetu může v létě docházet k neúmeřnéhmu nárůstu teplot. Doma jsem měřil na plechu z mědi u bílého plastového…
před 4 měsíci
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení