Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
doporučte mi prosím filtr před kondenzační kotel Baxi Luna 3 Comfort na zpátečku, aby i zachytával různé zbytky z topné soustavy(asi aby obsahoval nějaký filtr nebo sítko) a zároveň byl i magnetický. U známého, který má kotel na tuhá paliva má od výrobce směšovací soustavu s čerpadlem a tam má filtr, který bez vypouštění avšak s odstaveným kotlem, lze normálně odšroubovat, vytáhnout vnitřek, vyčistit a dát zpět, to by se mně líbilo.
Díky
Oceňuju pro domácího tu snadnou kontrolu stavu topné vody přes sklo. Já si je cvičím, aby si tohle dělali sami, bo to…
před více než rokem
Nikdy nepopadat ulehčení nebo depresím. Tato disciplína čištění topení i kotlů je naprosto nevyzpytatelná. Může se…
před více než rokem
Bol som prekvapený, že po 2 mes. kontrole filtra ( kotol mám 3 mesiace a v prvom mesiaci sa filter nejako veľmi…
před více než rokem
46 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení