Docasna izolace pudy

Rubriky:

Reklama
RP Robin Pecha @robin.pecha před více než rokem07.12.2022 09:11:05
Docasna izolace pudy

Dobry den, potrebujeme docasne (v budoucich letech se bude rekonstruovat strecha, takze se izolace bude muset odnest a po rekonstrukci zase polozit zpet) zateplit pudu cca 180m2.
Mame moznost izolaci polozit primo na podlahu kterou nebudeme jinak vyuzivat.
Chteli by jsme tedy nejdrive polozit geotextilii 200g/m2 napr http://www.stawebniny.com/den-braven-geo… protoze na zemi je prach a pisek (Rozumim tomu tak ze geotextilie je dostatecne difuzne otevrena aby se na ni nesrazela vlhkost ale mohla ji prochazet). Pote by jsme rozlozili skelnou vatu 200mm http://www.stawebniny.com/knauf-insulati… Jeste zvazujeme zakryt izolaci nejakou lehkou netkanou textilii jako ochrana pred necistotami ale mam obavy aby jsme tim izolaci nezmackli. Zaroven se to bojim prikryt nejakou beznou plastovou plachtou aby se to difuzne neuzavrelo a nezacala se tam srazet vlhkost.

Povazujete tento technologicky postup za spravny?
Diky za vase cenne postrehy. Robin

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

27 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.