Málo teplá TUV z plynoveho kotle

Rubriky:

DM Daniel Mišura @daniel.misura před více než rokem07.12.2022 19:59:55
Málo teplá TUV z plynoveho kotle

Dobrý den, mám úplně nový kondenzační kotel Thermona 24kdcn a mám problém s teplou uzitkovou vodou. Nastavena teplota vody je na 60st.Všude v domě teče bez problémů dostatečně teplá voda, pouze u vany v patře ne. Tam teče pouze vlazna, dle teploty na kotli 36st. Kotel huci a blika ze ohriva TUV. Zvláštní je, ze v umyvadlu v té samé koupelně je vše v pořádku. Myslel jsem, jestli to není baterií, tu jsem vyměnil a je to pořád stejné. Proud vody ve vaně je normální, stejný jako v umyvadle, nevypada to ze by bylo něco ucpané. Také je zvláštní, ze pokud pustím teplou vodu v umyvadle v koupelně, a kdyz je voda vařící a vypnu vodu, a pustim vodu do vany, teče stejně teplá jako v umyvadle, ale po chvili klesne teplota zase na vlaznou. Jako by nebyl pro kotel pozadavek aby se voda dal ohrivala.

Nedokaze někdo poradit co s tim? Děkuji Dan

Upraveno autorem před více než rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.