Akumulační nádrže rada

Reklama
PK Petr Koutný @petr.koutny637 před více než rokem08.12.2022 20:05:36
Akumulační nádrže rada

Dobrý den, mám kotel Atmos C18S s akumulačními nádržemi 2x500l zateplené řízené regulací TC UNI 2, potřeboval bych poradit ohledně výdrže akumulačních nádrží. Nádrže natopim rychle do 3 hodin , problém mám že zatopím okolo jedné hodiny odpolední naposledy přikládám okolo půl sedmé a ráno v osm jsou již nádrže prázdné a nedaří se mi doma držet stálou teplotu musím vlastně topit i když jsou nádrže natopené aby bylo doma přes noc teplo . Máme starší dům půlka domu je novější z 90 let a druhá půlka stará kamenná a tam by bylo třeba více tepla a v druhé půlce stačí do radiátorů míň tepla. Pomohli by mi pro delší výdrž nádrží termostatické hlavice ? Na regulaci mám nastaveno topení na 60° a dosažení teploty doma 45° ale v kamenné půlce by to chtělo víc jelikož tam teplota klesá rychleji . Děkuji moc za rady hezký večer.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

24 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.