Dobrý den, v současnosti topím nástěnnými splity a pro případ teplot pod cca -7°C mám v záloze plyn. kotel. Zatím jsem s řešením (hlavně finančně) velmi spokojen, ale komfort je menší než při vytápění plynem do radiátorů. Jedná se o hluk, průvan a hlavně nástěnky nemám v každé místnosti. Proto zvažuji v příštím roce instalaci TČ a docela se mi líbí monoblok jednotky. Klimatizační technikou se neživím, ale jak sobě, tak několika přátelům jsem montoval splity, které již několik let běží. Rozdíly mezi monoblokem a splitem teoreticky znám, ale nemám info z praxe. Klimatizace mám od výrobce Sinclair, a tedy uvažuji i o monobloku Sinclair - Yukon. Kromě firemních materiálů jsem ale nenašel žádné recenze od uživatelů, a ani od montážních firem. Tedy má někdo osobní zkušenost ať již jako zákazník, nebo montážní firma?
Předem děkuji a s pozdravem, Tonda.
0 odpovědí
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení