Zahradni chatka - skladba zateplene podlahy

Rubriky:

Reklama
TR Tomas Raska @tomas.raska před více než rokem11.12.2022 21:14:46
Zahradni chatka - skladba zateplene podlahy

Dobrý den,
na jaře se chystam postavit zahradní domek na rekreaci. Chci ho postavit zateplený na občasné přespání. Letos jsem vybudoval 9 betonovych patek o rozměru 500 x 300. Výška nad terénem je od 250 do 200mm. Rozměry chatky budou 5000 x 3700. Na jare se chystam koupit 5 trámů 100x200 jako hlavni konstrukci a mezi ně po 625mm výplň z fosen 50 x 200. Tramovou konstrukci pak prisroubuji pres asfaltove pasy pomoci zavitovych tyci k patkam (chemicka kotva). A potreboval bych poradit jak tuto podlahu levne zateplit. Zda na spodni stranu pletivo na kralikarnu, pak difusni folii a vypln z mineralni vaty, nasledne nepropustnou folii a zaklop z osb desek? U tohoto postupu mi prijde, ze aby se to dobre delalo budu muset po přichycení pletiva celou podlahu prevratit vzhuru nohama. To pletivo tam chci dat kvuli hlodavcum. Nebo poradite mi jiny postup a skladbu podlahy? Diky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.