Plastová okna FENSTAR - SIGNUM

Rubriky:

Reklama
RH Roman Hanák @roman.hanak před více než rokem14.12.2022 06:58:37
Plastová okna FENSTAR - SIGNUM

Dobrý den,
dotazuji se Vás na plastová okna SIGNUM z firmy Fenstar. V současnosti se již tyto okna nevyrábí, nicméně hledám někoho, kdo je vlastní.

Jedná se mi o příliš velké rošení u těchto oken v zimním období. Přečetl jsem o rošení již několik stránek na internetu, všechno vyzkoušel, bohužel bez úspěchu.
Obracím se tedy případně na majitele těchto oken o Vaši zkušenost s těmito okny. I když v místnosti vyvětrám (ne přes ventilačku) - klasicky otevřením okna - a i když se v místnosti pak přes noc nikdo nenalézá, okna jsou šíleně orošena.


Je pravdou, že několik let (více než deset) s těmito okny bojujeme z důvodu netěsnosti (klíčí ve mně podezření, že je stáhli z prodeje právě z tohoto důvodu, neboť se na trhu příliš moc neohřály)

Děkuji

Romec

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.