Right Power - Oznámení o změně ceny u FIXU

Rubriky:

Reklama
BG bubla gugla @bubla.gugla před více než rokem14.12.2022 08:06:20
Right Power - Oznámení o změně ceny u FIXU

Dobrý den,
včera jsem obdržel od Right Power Energie dopis, že mi od 15.1. mění ceny u smlouvy, kde mám zafixovanou cenu 1290,- ještě na rok, na 5000,- "Z důvodu změny tržních podmínek na trhu s elektřinou majících povahu mimořádné tržní situace naše Společnost tímto využívá svoje právo na změnu ceny a jiných smluvních podmínek ve Smlouvách, pro které cena za dodanou elektřinu je sjednaná jako pevná cena za energetickou jednotku (dále jen ,,Typ smlouvy FIX'')." Ve smlouvě mám přitom Cenové ujednání k OM : Cena je stanovena jako pevná cena za silovou elektřinu platná od počátku dodávky do uplynutí sjednané doby smlouvy. Bohužel mi k tomu neposlali Obchodní podmínky a na webu už mají jen podmínky pro smlouvy od 1.1.2022. Nemá někdo podmínky platné před tím, tedy rok 2021? Nevím, jestli se s tím dá něco dělat, ale mají to perfektně načasované. Ani né dva týdny do Vánoc a nejpozději 5.1. musí mít výpověď.

Upraveno autorem před více než rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.