Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
prosím Vás vlastním kondenzační kotel Junkers cerapur acu zwsb 28/22-3 E 23. Z nějakého důvodu mi kotel začal nahřívat vodu do podlahového vytápění na 40 stupňů. Ať točím s kolečkem pro volbu teploty kamkoli, tak vždy nahřívá na 40. Když dám méně, tak rychle nahřeje a ihned vypne. Když dám více, tak se vždy zastaví na 40 a tam pomocí modulace drží. Mám k němu připojen termostat Bosch EasyControl, který může fungovat jako ekviterm. Vidím v něm jakou teplotu vody požaduje, ale přesto u konkrétní teploty nedojde k regulaci výkonu a kotel se vypne nebo nedosáhne vyšší teploty.
Nevíte prosím, kde by mohl být problém? Ještě týden zpět mi to fungovalo a kotel byl schopen regulovat třeba na 32 stupňů. Je možné, že je někde v kotli "natvrdo" nastavena teplota 40 stupňů?
Moc děkuji za odpovědi.
Stačí když pro naši informaci dáte spotřebu plynu kotle za minutu když už delší dobu běží. Spotřeba za 24 hodin pak…
před rokem
niekde v menu to urcite je, a kludne namiesto tych 8min dajte 20-30 min. ved vyskusajte
před rokem
Ano to s tím výkonem chápu. Díval jsem se i do projektu, kde mám naprojektovaný kotel s polovičním výkonem. Moje…
před rokem
19 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení