TZB-info - Vláda rozhodla: konec…
Vláda rozhodla o zákazu nabízení produktů s cenami podle spotového trhu novým zákazníkům, kteří nemají průběhové měření spotřeby elektřiny nebo plynu. Stav plynu v zásobnících klesá, podívejte se na…
Jsem v režimu SPOT u dodavatele EPET. Funguje to, jak má.
Dostala se ke mně ale informace, že v režimu SPOT nebudu moci zůstat, když mám elektroměr typu C (bez průběžného měření a dálkového přenosu dat).
Ví o tom někdo něco?
Opravdu se mi dnes nechce přijmout nějakou fixovanou cenu, ať už od jakéhokoli dodavatele.
Cena za elektroměr by mi až tak nevadila. Vadím mi ovšem roční poplatek. Ve spotu jsem zůstal a nemám v úmyslu na tom…
před rokem
Moderní vodoměr ale určitě nezjišťuje průběžné hodnoty spotřeby. U vody by to ani nedávalo smysl. ;-)
před rokem
Já jsem tedy bohužel zpanikařil a ze spotu jsem odešel k 1.1.2023 k PRE.Se zastropováním to nebylo jisté a ceny na…
před rokem
72 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení