Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den máme v bytě staré litinové radiátory ale i když otočím termohlavici na maximum tak v místnosti se nedostanu podle teploměru na víc jak 22 stupňů a radiátor je navrchu teplý na 55 stupňů a dole studený na 24. Bavíme se o venkovní teplotě kolem -3 °C. Radiátor je bez odvzdušňovacího ventilů. Je to takhle správně nebo mám řešit se správou panelového domu odvzdusneni v jiných bytech ? Nebo je problém u mě v radiátorů či hlavici?
Děkuji za info podle všeho ma vetsina bytu v mojí půlce vyměněné radiátory za nové a pochybuji že to dělali podle…
před rokem
https://store.danfoss.com/cz/cs/Climate-Solutions-pro-vyt%C3%A1p%C4%9Bn%C3%AD/Radi%C3%A1torov%C3%A9-termostatick%C3%A9-h…
před rokem
Já koukal na tu rysku u té mojí šipky a tam nebylo nic tak jsem koukal úplně mimo ale po otoceni vlevo je ten radiátor…
před rokem
14 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení