Vnitřní bazén

Rubriky:

Reklama
JD Josef Dvorak @josef.dvorak725 před více než rokem19.12.2022 18:04:48
Vnitřní bazén

Dobrý den, prosím o radu. Máme cca 4 měsíce v provozu vnitřní bazén o rozměru 3x6x1,5, zakrytý roletou. Neustále bojuji s množstvím chlóru a jeho dávkováním. Dávkování tekutého chlóru( zkoušeli jsem klasický i stabilizovaný) je prováděno dávkovacím automatem VA DOS EXACT SEKO který měří pH a FCL. A právě s volným chlorem mám problém. Dle všech možných testerů které jsem již nakoupil je hladina chloru minimálně 3mg/l. Ale spíš věřím dávkovači který ukazuje hodnoty dle redox cca 500 mv. Při poklesu pod 500 mv se již voda kazí. Tzn, dle testerů předávkování, dle redox málo chlóru. Ale co mě děsí je denní spotřeba pomalu litr chlóru. Chlór v místnosti cítit není, pH držím na 7.1, množství vázaneho chlóru dle testerů také ok. Teplota vody 31°. Napadá někoho v čem může být problém? Děkuji za info.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.