Benekov c27

Rubriky:

HK Hana Košťáková @hana.kostakova před rokem20.12.2022 20:32:25
Benekov c27

Dobrý den, prosim o radu. Mám kotel Benekov c27. Před prvním letošním zátopem jsem přetmelila hořák. Uhlí v zadní části přepadávalo neshořelé. Než jsem se dostala k tomu, abych kotel vypnula a hořák přetmelila znovu, odešla obrazovka řídící jednotky. Na tu jsem čekala 4 týdny, než servisák našel čas na asi tak 10ti minutovou výměnu. Poradil mi jak na přetmelení hořáku -celou tubu kamnářského tmelu nanést a usadit, že na tom nic není. Tak jsem to tak udělala a teď se mi děje tohle (viz obrázky). Servisák mi i změnil podáváni paliva. Občas kotel jede i na 100% a teplota kotle je 61°C. Nastavení mám prodleva paliva 30%=128 sec, 100%=48 sec, ventilátor 30%=30%, 100%=70%. Přijde mi, že ten kotel snad jede nonstop. Je možné, že je horák moc vzadu a nepropadává tam uhlí? Děkuji za jakoukoliv radu. Hanka

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

41 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.