Tak dnes konečně dorazilo čerpadlo pro můj domek 160 m2 který jsem rekonstruoval. Po svátcích se začne dělat na kotelně a připojovat. Budu dávat průběžně info jak to jde a případně odpovídat na otázky na které budu znát odpověď. Doufám že jsem vybral dobře..... no uvidíme v praxi. Kdyby cokoliv jsem na příjmu.... Standa
Tak že po týdenních mrazech mohu popsat jak si čerpadlo vedlo. Nejnižší noční teplota byla -11 °C čerpadlo bez pomoci…
Rád zaplatím,když mi nastavíš tč lépe,než servisák či výrobce.Ale ty na moravu máš strach,dostal by jsi do budky.
je to starý dům. plány z roku 1932. staré pálené cihly. tak jsem v tom i pokračoval ve výstavbě podkroví. Měl jsem za…
Bohužel to mi neukazuje ale mam vypočtené TZ na 3.5kw Tč ukazuje jen naběhané hodiny proto jsem si zřídil podružný…
před 5 dny
Nespochypňuji spotřebu,uvedl jsem jen příklad,že záleží na TZ a systému topení. Ukazuje Vám i vyrobenou energii?
před 5 dny
Myslim ze ne mam podruzny elektroměr tak z to jde mimo tč
před 5 dny
103 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení