Zdravím všechny. Chtěl bych vás všechny upozornit na nekvalitní akumulační nádrže 750l ukrajinské výroby. Koupil jsem je přes eshop. Jsem z oboru opravárenství nákladní dopravy a zámečnictví, takže o vlastnostech materiálů mám celkem přehled. Nádoba je až ne poněkud nepřesné vykružení celkem dobrá, závity na nátrubcích jsou dost potrhavé a nakonec to hlavní, nožičky na kterých nádoby stojí. Vyrobeny jsou z 2mm plechu a v tom je přilepena nikoliv přivařená matka a ještě k tomu jsou k ose nádrže ve sklonu cca 30 stupňů, takže při plnění se mají tendenci rozjíždět do stran a tím hrozí poškození dna. To je fatální pochybení konstruktérů a i svářečská práce je dosti odfláknutá. Vždyť každá nožička nese téměř 300 kilo !!! Nutno přiznat, že mě topenář varoval před nákupem ne českých nádrží a teď si za to dodělaj doma můžu sám. Vedlo mě k tomu cena a dostupnost, ale za dost nervů. Na případný dotaz rád odpovím, aby se nikdo zbytečně netrápil či neřešil zbytečné škody. S pozdravem Lukáš.
0 odpovědí
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení