Rada jak nastavit kotel PROTHERM Panther Condens 12KKO

Rubriky:

ZS Zdeněk Skořepa @zdenek37 před rokem06.01.2023 12:27:24
Rada jak nastavit kotel PROTHERM Panther Condens 12KKO

Dobrý den,
potřebuji poradit. Mám nově zrekonstruovaný dům, kde v přízemí mám podlahové topení a v 1.patře mám radiátory s reg. ventily. Regulaci vody do oběhu mám pouze na kotly dva nezávislý topenáři mi říkali, že regulace pomocí termostatu (ať pokojový nebo ext.) není nutná ať nechám vodu do oběhu nastavenou na 32° a když se ochladí tak přidat max. 36°C do oběhu, že to bude stačit i když budou venku mrazy. Teplota v místnosti obývák 20-21°C Zatím vše v pořádku jen nevím zda spotřeba za měsíc 350m3 plynu je adekvátní. Jo na kotel mám ještě připojený bojler 60L, kde je pojistný ventil a včera jsem zjistil, že je na zemi trochu vody budu muset sehnat hadičku a napojit do odpadu asi vysoký tlak vody. Případně prosím o radu zda nějakým způsobem regulovat čí nechat být jak je.

Upraveno autorem před rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.