Zesilovač/opakovač mobilního signálu?

Reklama
LK Luboš Kramár @lubos.kramar před více než rokem08.01.2023 15:44:52
Zesilovač/opakovač mobilního signálu?

Dobrý den,

v obchodním prostoru, který se nachází částečně pod terénem, není téměř žádný mobilní signál. I když je prostor v centru velkého města, dům je více než sto let starý, základové zdi jsou z velice tlustého zdiva a těžko sem okny z ulice něco dojde. Potřebovali bychom signál zesílit alespoň na několik čárek, aby fungovalo volání a posílání SMS. Původně jsme se obrátili na operátora, ten však neporadil. Našli jsme různá zařízení, která byla poměrně náročná na zapojení (kabely ze střechy jsou tu problém) a jejich cena byla klidě i desítky tisíc. Už jsme zoufali, když jsme narazili na Tesla GSM-01 opakovač signálu pro 900 Mhz. Cena 3 tisíce, jednoduchost zapojení za okno, kompatibilita se všemi operátory. Máte s touto hračkou někdo zkušenost prosím? Chápeme správně, že toto řeší přesně náš problém? Už bych to býval kupoval, ale trochu mě zaráží cenový rozdíl oproti těm ostatním GSM zesilovačům i jednoduchost fungování. Poradí prosím někdo? Moc děkuji!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.