Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den.
Řeším problém u plynového kondenzačního kotle. Při zapalování kotle pro vytápění kotel při zobrazení plamínku si vždy asi 2-5 bouchne a pak se normálně zapálí a ohřívá vodu pro vytápění. Při návštěvě servisáka mi bylo řečeno, že je vadný regulátor plynu u přívodu do domu. Kotel proto nemá potřebné množství plynu pro zapálení. Plynárenskou službou při měření bylo zjištěno, že tlak do domu je v pořádku. Doporučili mi změnit přívod ke kotlu z 1/2" NA 3/4". Byl přizván instalatér, který toto předělání provedl. Boužel kotel stále bouchá. Nemá prosím někdo zkušenost s tímto broblémem a mohl poradit?
Děkuji
Takze to je prakticky jasny, doporučuji aby k vam zasel servisak co dela autorizovany servis prothermu.Pokud takovyho…
Každý díl odkouření ma svůj odpor, třeba koleno je za 2 m rovného úseku. Koncový díl má taky odpor. Nevím kolik Pa má…
Problem je ze pokid se bude davat vodik do plynu musi se vyhodit vsechno konopi a podobny tesnici blbosti a nejlepsi…
Dobrý den, mohla bych se zeptat kde byl nakonec problém, řeším to už 2 měsíce i přes servis a nic? Děkuji
před více než rokem
Dobrý den, mám stejný problém, můžete upřesnit tu výrobní vadu? Dva měsíce řeším bouchání při startu ... nelze…
před více než rokem
Nj zacnou urco v chudych sudetech a pak se uvidi zda to pusti do prahy :D
před více než rokem
33 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení