Jak resit selhani TDI

Reklama
VV Václav Vejborný @vaclav.vejborny před více než rokem12.01.2023 18:56:15
Jak resit selhani TDI

Zdravim, loni jsme rekonstruovali dum. Bohuzel jsme z mala prihlasenych firem vybrali tu, ktera nam provedla chybne cele stresni souvrstvi. Na stavbe jsem mel sveho TDI, resp. majitel dozorovaci firmy misto sebe delegoval kolegu, starsiho hodneho pana inzenyra, ktery bohuzel nekonal svou praci. Ve zkratce, vzhledem k laxnimu pristupu TDI jsem s dozorem ukoncil po 2,5 mesici spolupraci. Nasledne jsem zjistil, ze stavitel zamenil material na stresni souvrstvi oproti rozpoctu a projektu bez meho vedomi. Kontaktoval jsem primo cloveka, ktery provadel dozor na stavbe a me podezreni se potvrdilo, protoze o zamene vedel, ale k tomu proc to se mnou neresil se nevyjadril. Nasledne byl zkontrolovat strechu soudni znalec, ktery nasel nekolik vad podstatnych (asi nejhorsi bylo ukotveni lati mimo tramy tedy mnoho srouby jen v prkenem zaklopu). Znalec navrhl celou strechu sundat. Poslal jsem soupis vad TDI k vyjadreni, volal jsem, poslal mu dopis i pravnik s predzalobni vyzvou, ale na nic nereagoval. Mohu se krome soudu jeste obratit na jinou instituci, pod kterou spadaji dozorovaci firmy? Diky za odpovedi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.