Změna kolaudace z RD na hospodářskou budovu

Reklama
JP Jan Payma @jan.payma před více než rokem19.01.2023 15:12:26
Změna kolaudace z RD na hospodářskou budovu

Dobrý den můj problém je následující. Máme pozemek CHKO na kterém chceme vystavět RD za starý stávající, což není problém, ale. Na pozemku se také nachází hospodářská budova zapsaná v KN o velikosti 43m2, starý stávající dům má 50m2. Je jakási možnost, kdybyse stará hospodářská budova strhla jelikož je v dezolátním stavu (půjde k zemi tak či tak), aby se po výstavbě nového RD mohl starý zkolaudovat jako hospodářská budova, jelikož bude využívána pro zvířata, je mi jen líto bourat něco co chceme využít pro dobytek, museli bychom znovu stavět další, což je zbytečné. Toto je nutné udělat jelikož zastavěný prostor domu bude pouzit pro výstavbu nového RD. A nebo starý RD strhnout. Předem děkuji za odpovědi, popřípadě dotazy směřujte na payma.jan.3nec at gmail.com

Upraveno autorem před více než rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

20 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.