přístup k šachtě - vyříznutí otvoru

Rubriky:

Reklama
JK Jan Král @jan.kral870 před více než rokem25.01.2023 20:01:28
přístup k šachtě - vyříznutí otvoru

Mám zděné jádro v paneláku. Na zadní stěně WC je závěsný klozet, Geberit a nad ním revizní dvířka. Mají nám měnit v šachtě ve všech patrech odpadní potrubí. Nevím jak to udělat, aby se nemuselo nic složitě bourat. Nejvíc škody by se nadělalo zadním přístupem na WC. Možná by se dalo jit z chodby proříznutím ytongu do šachty z boku
Možná by se taky dalo jít z kuchyně do šachty zezadu. Tam bych ale potřeboval nějak vyříznout čtverec v zádech kuchyňské linky. Za ní je při rekonstrukci jádra předpřipravený otvor v ytongu. Nevím jak a čím bych vyřízl v těch zádech linky (síla 16 mm) čtverec cca 40 x 40 cm? Tím otvorem by snad potom šlo staré potrubí odříznout a nově napojit ?
Ten otvor ve zdi je ale zakrytý nějakým plechem a přišroubovaný ke zdi.Mezi těma zádama a plechem je mezera jen tak 10 mm.. Proto to půjde špatně vyřezávat. Prostě všechno špatně.
Rozebrat kuch. linku by bylo komplikované.

Upraveno autorem před více než rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

17 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.