mám v patře kamna na pelety, vytopím i otevřené podkroví (malý domek), protože se mi podařilo nyní zprovoznit prostory v přízemí, chtěl jsem vytápět i tento prostor dalšími kamny na pelety, které bych napojil do jednoho komína "100". Nemohu dohledat, zda je možné dvoje kamna na pelety zapojit do jednoho komína, každé v jiném patře. Dohledávám normu na komíny, došlo tam k nějakým změnám, norma není pravděpodobně volně dostupná.
Děkuji za radu. Případně přemýšlím, jak přízemí vytopit, zkoušel jsem elektrikou, ale je to finančně velmi náročné.
Našel jsem toto... Dá se předpokládat, že to bude všeobecné Důležité pokyny pro instalaci • Ohřívač musí být…
před více než rokem
Bývalo, že můžou být do jednoho komína zaustěny pro jednu domácnost dva spotřebiče v rozdílných podlažích. Ovšem…
před více než rokem
Obavam se, ze dva spotrebice na jeden vyfuk nemaji byt... Otazkou vsak je, zda by to melo vliv na funkci kamen... Pri…
před více než rokem
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení