Vyhledávání
Naše další weby
Ahoj mohli by jste prosím poradit máme u bungalovu betonový strop ( stejné jako Miako akorad tvárnice jsou betonové ) a nadbetonávka nad tvárnicemi 6 cm. Můžete prosím poradit zdali je nezbytně nutné než začnu půdni prostor zateplovat vatou je nutné na beton dát nějakou paropropustnou folii? problém je v tom že vazné trámy které nesou strop jsou v místě nosné zdi podložené takže tam tuto folii už asi nikdy nedostanu. skladba bude cca 30 cm vaty a záklop prkna. Díky
Možná to neudělá nic. Já nevím. Jen vím, že se zde každou chvíli řeší problémy s kondenzací, díky špatně udělané…
před více než rokem
Ano. Když jsem se na to ptal zdali by tam neměli být v místě těch sloupků rozepírací trámy bylo mi řečeno že při tak…
před více než rokem
Nad garaží jsou jen trámy a bude nejspíš sádrokarton. Nemůžete mi to zkusit namalovat jak to myslíte s tím rukávem? Já…
před více než rokem
30 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení