Chytrá termohlavice na radiátor - neexistující redukce?

Rubriky:

Reklama
MK Miroslav Kouřil @miroslav.kouril před více než rokem29.01.2023 16:24:39
Chytrá termohlavice na radiátor - neexistující redukce?

Dobrý den, hledám jakoukoliv radu ohledně instalace chytré termohlavice na radiátor. Mám v bytě 5 radiátorů, kde na čtyřech je stejný ventil, kde bez problémů funguje v balení přiložená redukce. Na pátém je ale jiný ventil - na obrázcích je ventil ze všech stran. Pravděpodobně by mělo jít o ventil LANDIS and GYR (ale popravdě nemám tušení), přímo na něm je vyraženo D20, jedná se o závit 30mm a drážky má 1,5mm od sebe. Dle manuálu nové hlavice by snad měla jít hlavice nasadit i přímo, ale skrz matici to není nijak možné. A to ani při nasazeném ani nenasazenem kroužku uprostřed, viz opět fotky. Pro kompletnost přikládám jak vypadá původní hlavice (SS logo). Hlavice kterou potřebuji na ventil nasadit je Wifi/Zigbee Termostat Tuya. Nikde mi nedokázali poradit jakou redukci a jak sehnat, proto žádám radu o jakékokoliv odborníka zde na fóru. Mockrát děkuji za pomoc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.