Wiesmann

Reklama
JK Jarin Kumbera @jarin.kumbera před více než rokem31.01.2023 18:55:07
Wiesmann

Dobrý den. Mám kotel na pevná paliva s oběhovým čerpadlem, který je místěn v sklepě a to v suterénu rodinného domu. V přízemí v koupelně mám dodatečně namontován plynový kotel wiesmann vidotent 222. Před ním jsem měl namontovaný Junkers průtokáč. Když se v plynovém kotli zapne protimrazová pojistka t.j., že se spustí v plynovém kotli čerpadlo a mám zatopeno v kotli na pevná paliva tak jdou obě čerpadla proti sobě... Topenář, který se mi už 25 let stará o komletní servis mi sdělil, že je to v pořádku.. Jsem z toho nešťasný. Bylo mi topenářem také sděleno, že by to šlo vyřešit vypínačem, který by mi čerpadlo při zapnutí protimrazové pojistky v plynovém kotli vypl, ale vzhledem tomu, že ho mám v záruce, tak se mi do toho moc jít nechce.. Je to opradu možné, že jdou čerpadla od kotle na pevná paliva a čerpadlo od plynového kotle proti sobě a nejdou ve stejném směru..?? Děkuji za odpovědí..Hezký den všem..

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

41 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.