Vyhledávání
Naše další weby
Nezatepleny strop
Zdravím ,loni v říjnu jsme dělali novou střechu na domě ,už jsme nestihli zateplit strop na pudu ,,máme kotel na uhlí automat ,teď v zimě se mi zda že nemůžu vytopit byt ,nevím jestli to muže byt tím stropem nebo uhlím ,změnil jsem uhlí z černého na levnější hnědé. Kotel jede normálně jak ma ,mužete mi poradit ,diky Jo ještě ,pred novou střechou byly na půdě podkrovni pokoje ,ty se zrušily i zateplení
Jaka tam byla izolace pred tim? Dal jste ji pryc? Co je tam nyni? Beton, drevo, nebo co? Kupte isover vatu v…
před více než rokem
Kotel může jet na 100 procent výkonu, ale pokud máte špatně nastavený ekviterm, tak Vám bude zima. Pokud jste zrušili…
před více než rokem
Ekviterm mám nastaveny na 1.2 ,když jsem měl černé uhlí tak to jelo ,měl jsem nastavení kotle 13/70 teď mám 20 /66…
před více než rokem
10 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení