Hledám firmu ke konzultaci a případně i realizaci pro podlahové topení v domku 10 km od Blatné

Rubriky:

Reklama
JS Jan Salava @jan.salava před více než rokem03.02.2023 14:15:18
Hledám firmu ke konzultaci a případně i realizaci pro podlahové topení v domku 10 km od Blatné

Koupili jsme nedávno malý starý domek na vesnici v JČ nedaleko Blatné. Topení bylo přímotopy doplněnými ve dvou místnostech kamny a v jedné další místnosti podlahovým vodním topením s ohřevem vody elektrokotlem. To ovšem vůbec nejsme schopni zprovoznit a ani bývalý majitel jej nepoužíval. Nyní jsme zahájili radikální rekonstrukci, včetně změny garáže na další pokoj propojený s domem, a hledáme firmu ke konzultaci a případně i realizaci pro podlahové topení. Máte někdo doporučení na spolehlivé a osvědčené topenáře v našem okolí?
Potřebovali bychom hlavně poradit, jestli má smysl zkoušet zprovoznit to starší vodní topení a elektrokotel vyměnit popřípadě nahradit tepelným čerpadlem a v tom případě i v nových prostorách topení řešit podobně, nebo řešit jen samostatně nový pokoj (s WC cca 20 m2) a pak nejspíš bychom tam preferovali elektrické podlahové topení.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

21 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.