Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
máme podlahové topení v provozu asi 15 let, za tu dobu žádné problémy. Tuto zimu jsem si všiml, že v kuchyni je studená dlažba, tak jsem se šel podívat na průtokoměr a zjistil jsem, že je tam nulový průtok. Plus nulový průtok byl ještě na dalších asi čtyřech větvích z celkových 18ti. Zkusil jsem průtkoměr zavřít a zase otevřít - nic. Potom na radu souseda jsem zavřel všechny okruhy a nechal jen kuchyni, zapnul oběhové čerpadlo na vyšší otáčky - nic. Zavzdušněný systém není. Může se stát, že se některá větev nějak zanese? Jak to řešit? Možná okruh propláchnout, to znamená ale vypustit systém (?), protože když oddělám hadice okruhu, bude vytékat z podlahovky voda.
Tak problém byl nakonec daleko jednodušší. Kolega, který podlahovku dělal, oddělal z ventilů plastové kloboučky…
před více než rokem
Zajímal jsem se o parametry trubky NIOXY 16 x2,2 a vyhlédávač hlásí jen 9 výsledků, chtěl jsem podrobná data. Je to…
před více než rokem
V každém případě bych zkontroloval filtr. Pokud to nepomůže, tak bych okruhy propláchl tlakovou vodou. Na fotce to…
před více než rokem
14 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení