Terasa v mírném svahu

Rubriky:

Reklama
MH Marek Hižnaj @marek.hiznaj před více než rokem11.02.2023 21:08:45
Terasa v mírném svahu

Ahojte, potřebuji poradit s malou věcí.
Mám garáž, z garáže mi přesahuje střecha cca 4x8metrů. Takže prostor pro terasu. Střecha je podepřena sloupy na patkách. Vše v pořádku.
Ale abych měl podlahu terasy v rovině, musím udělat dvě řady ztraceného bednění kolem dokola (samozřejmě že ne ze strany jak je zeď garáže. ) Garáž je v mírném svahu a ty dvě řady to "srovnají". Na začátku dlouhé strany bude koukat skoro jedna celá tvárnice ztraceného bednění nad terén a na konci bude skoro celá schovaná v terénu. Jde mi o to, jakou udělat přípravu pro to ztracené bednění. Musí tam být základový betonový pás? Musí být v nezamrzající hloubce? ( to bych tím pádem musel dát další řadu bednění.) Dávat tam armovací železo?
Nikde jsem nenarazil na někoho, kdo by dělal jen takovouto malou věc. Nacházím jen vysoké zdi, základy pro dům, atd.
Děkuji za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.