Dobrý den ,mám doma krbovou vložku a jak jsem ji pořizoval před 12 lety tak mi všichni radili ,že musím mít pod vložku přívod vzduchu ,ten jsem udělal ,vykopal jsem do zdi otvor a přivedl plastovou trubku 120 mm vzduch pod vložku ,ptám se na to jestli ten vzduch mužů zrušit ,když mám vložku v obýváku který je dohromady s kuchyni kde mám digestoř která vede do komínu ,je tam odtah ,Trubkou ke vložte jde student vzduch a ten mi ochlazuje i obývák a při dnešních cenách tepla to chci nějak vyřešit
To je spíše pro profi použití. Je potřeba hledat. Lze najít i výrazně levnější klapky, třeba…
před více než rokem
https://www.palmat.cz/vzduchova-klapka-do-potrubi-pro-servopohon-ktp-150-150mm/ a k tomu servopohon…
před více než rokem
Já netuším, jak to tam máte. Obecně je lepší dát klapku ven, aby nedocházelo ke zbytečnému prochládání přívodu. Jenže…
před více než rokem
36 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení