Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím, prosím o radu, jak nejlépe napojit tyto trubky, viz obrázek. Už jsem to udělal strašně složité. Všechny 3 trubky jdou z podlahy pod jiným úhlem. Vůbec mi to nevychází. Četl jsem zde něco o flex spojkách, ale nemohu je nikde sehnat. Ty by mohly vyřešit ty nestejné úhly. V trubkách bude proudit pouze vzduch, jde o odvětrání podlahy, které bude napojené do komína. Takže je potřebuji spojit do jedné, kterou namířím do komína. Díky moc :)
Děkuji, zkusím změřit teploty, až bude venku tepleji. A tak s papírkem u nasávání venku také vyzkouším. Děkuji všem za…
před více než rokem
To jste to teda zjednodušil. Já napsal, že teplotu rosného bodu uvádí většina předpovědí počasí a vy hned vyrukujete s…
před více než rokem
K tomu nepotřebujete meteo ale stačí se podívat do i-x diagramu. V létě se voda sráží i na podlaze, viz foto z…
před více než rokem
13 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení