Parozábrana podlaha podkroví

Rubriky:

Reklama
JF Jan Forejt @jan.forejt před více než rokem20.02.2023 06:38:47
Parozábrana podlaha podkroví

Dobrý den, chápu, že je to věčné téma, ale zajímalo by mě, jak to udělat správně v mém případě. Konkrétně mi jde o parozábranu v podlaze pokdkroví.
Rekonstruujeme dům z 20.tých let, v přízemí budeme bydlet my, za pár let budou děti, těm máme v plánu teď udělat přípravu na pokoje na půdě, ale znáte to, děti za 20let odejdou z domu a půda bude nevytápěná. Budeme mít zateplenou fasádu, střechu zateplíme 30cm vatou, ale teď mi jde o složení podlahy v podkroví a to konkrétně jak s parozábranou, někdo říká ne, někdo že ano. V té chvíli, kdy budeme vytápět i spodek, i podkroví tedy chápu, ž tam být nemusí, ale není vyloučeno, že za 20let uzavřeme půdu a dalších X let si budeme topit pouze dole. Nejde mi o nejlevnější řešení, ale o nejlepší.
Strop bude mít složení: omítka, rákos, prkna, původní trámy, (parozábrana???), vata mezi trámy, rošt, mezi roštem opět vata napříč, OSB, kročejová izolace , OSB, finální krytina. Děkuji za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.