Podlahová prkna

Reklama
LJ Lenka Jandeková @lenka.jandekova před více než rokem21.02.2023 01:56:56
Podlahová prkna

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu.
Renovujeme v domě podlahu a pokládka "základových" prken, položených přímo na trámy (neumím to lépe nazvat, prostě nejde o finální podlahu, ale podklad, na který přijde podlahové topení), vypadá aktuálně viz obrázky (rozděleno na levou a pravou stranu pokoje).
Je možné to takto nechat, nebo je to na rozebrání a začít znovu? Problém vidím v cca 10 cm mezerách mezi konci prken a stěnami - nikdy dříve jsem to takto provedené neviděla a nepřijde mi to správně - vždy jsem viděla prkna od konce zdi ke konci zdi a pokud prkno nebylo dostatečně dlouhé, tak tam byla dvě prkna za sebou tak, aby to pokrylo celou podlahu. Realizátorovi se zjevně zdálo praktické, že ty cca 3 metrová prkna mohl použít bez řezání.
Rekonstrukce samozřejmě stojí nemalé peníze a i když by to bylo nemilé zdržení, tak bych hlavně nechtěla něco odbýt jen proto, že se to napoprvé "nepovedlo".
Předem moc děkuji za pomoc.
Lenka

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

31 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.