Dobrý den,bohužel mně stavební odbor zrušil stavební povolení z důvodu ,že nebyla zahájena stavba do 2 let.Nicméně byla stažena ornice vybudována přípojka elektřiny a vybudována studna.Na přípojku se čekalo 3 roky.Proto nebylo možné stavbu zpustit dříve.děkuji za informaci jak dále postupovat.Nyní mě již nechce dopravní odbor dovolit sjezd na pozemek ,protože mezi tím si vybudoval sjezd na pozemek soused a sjezdy by byli moc blízko vedle sebe.
našel jsem tento judikát od pana Křečka ombudsmana,kde píše ,že zřízení elektrické přípojky je již zahájení stavby.…
před více než rokem
koukám do situace projektu a tam je jak elektrická skříň tak studna orazítkovaná stavebním úřadem na situaci.V…
před více než rokem
Záleží na tom, co máte uvedeno ve stavebním povolení a v dokumentaci ověřené stavebním úřadem. Co se týká studny,…
před více než rokem
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení