Izolace podlahy v podsklepene mistnosti

Rubriky:

Reklama
AH Anna Heis @anna.heis před více než rokem26.02.2023 14:39:21
Izolace podlahy v podsklepene mistnosti

Zdravim, nemate nekdo zkusenost se zateplenim a hydroizolaci betonove podlahy u podsklepene mistnosti? Pred 2 lety jsme koupili stary dum z veprovice. Kupodivu neni nijak mokry, i kdyz ve sklepe je zabetonovana studanka. Bydlime zatím ve 2 mistnostech, ktere jsou podsklepene. Sklep je relativne suchy, nesmrdi plisni a je i teply. V mistnostech nad sklepem je ale hrozna zima od podlahy. Letos jsme tu zacali citit plisen, ac parkety ani koberec nad nimi plesnivy neni. Ted jsem kus parket sundala a zespodu je drevo krasne čisté, ale plisen je zeshora mezi sparami! To me dost prekvapilo, cekala jsem, ze bude plisen pod parketami. Co to může vyPovidat? Co teď s podlahou? Je to stary brak, stropy 235 cm, takze prostor pro zvednuti neni a kdyz, tak minimalni. Sklep je taky nizky, takze zateplenize spodu neni idealni. Je neco pro tyhle pripady? Pomohl by treba jen termo a hydroizolacni nater a na to folii s hlinikem a palubky? Jeste jsem koukala na lehceny beton s liaporem. Staci ho 5 cm. To by asi slo.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.