ESTAV.cz - Rozumná návratnost domácí…
Zvažujete fotovoltaiku na svém rodinném domě? Jakou bude mít návratnost, záleží i na střídači. Střídač schopný asymetrické dodávky elektřiny je v českých podmínkách klíčový pro zajištění návratnosti…
Chci se zeptat jestli mě může někdo vysvětlit, proč se měnič chová takto? Jestli je do vlastnost nebo vadný kus. Co s tím?
Středa, přetoky kolem 5kW spotřeba domu kolem 500W baterie 100%, jednotlivé fáze přetok kolem 1700W, po zapnutí bojleru 2kW mají dvě fáze přetok stále kolem 1700W a fáze s bojlerem má dokup 300W ve VT po celou hodinu ohřevu bojleru, to se mě přece prodraží. Apka samozřejmě ukazuje součtově přebytky kolem 3kW to vypadá hezky.
Zdravím Vás. Řešil jsem naprosto to samé. Po nabití baterie na 100% střídač přepne do symetrického režimu a…
Dobrý den p. Valo. Můžu potvrdit že s SW Flexibility pro Storion od p. Marcalíka můžete jednoduše nastavovat časy v…
Je to normální LiFePO4, jen udává tu kapacitu v kWh. (pro 230V). Cena je jinde než píše p. Janeček. 2890€ bez DPH. tj…
Je to normální LiFePO4, jen udává tu kapacitu v kWh. (pro 230V). Cena je jinde než píše p. Janeček. 2890€ bez DPH. tj…
před 3 měsíci
To si může koupit člověk co přišel lehce k penězům. Je to pěkně drahá kWh. Bude to asi nějaká baterka extra když…
před 3 měsíci
Jen se s dovolenim zeptam. Tohle si fakt nekdo koupi?
před 3 měsíci
36 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení