Návrh rozvody reku

Rubriky:

Reklama
JZ Jakub Zdařil @jakub.zdaril před více než rokem03.03.2023 19:19:58
Návrh rozvody reku

Dobrý den,
jako budoucí stavebník řeším systém rekuperace, který je již dnes při stavbě povinnost nebo alespoň v našem případě u bungalovu do "L". Po prokousání se různýma nabídkama nad 160tkč jsem se rozhodl, že do toho půjdu po vlastní ose, ostatně jako se vším ostatním. Protože jsme astmatici a teď v zimě trpíme i na suchý vzduch, jsem omezen výběrem rekuperací se zpětným získáváním vlhkosti (ent.výměníkem). Nerad bych za tři roky po výstavbě řešil, že máme málo vlhkosti v domě a nějak to lokálně honil atp. Nejlépe mi momentálně vychází jednotka od Ventila House 300 cca 54tkč s DPH. Nad čím mám ale stále otazník, je to vše okolo. Nechci žádné složitosti - wifi, čidla CO2 atd. Představa je týdenní nastavení (úspora v čas, kdy nikdo není doma) a potom tlačítka BOOST v místnostech WC a koupelny. Digestoř plánuji s klasickým odtahem ven (tady mám trochu obavy o tlakovou vyváženost).. Byl by tu někdo ochoten poradit, jak celý systém navrhnout tak, abych neudělal výraznou chybu? I třeba v přesleších mezi místnostmi. Budu rád za každý tip. Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.