problém s regulací teplé vody

Reklama
KJ Karolína Johanová @karolina.johanova před více než rokem05.03.2023 14:44:03
problém s regulací teplé vody

Dobrý den, prosím o radu ohledně kolísání teplé vody ve sprše s pákovou baterií. Mám plynový vlastní kotel (ne kondenzační) a kolísá mi teplota vody při sprchování. je to horší a horší , že skoro stále už teče jen vlažná a na pár sekund začne téci voda teplejší a pak zase jen vlažná. měla jsem revizi kotle a pan mi říkal , že kotel pracuje v pořádku a že si mám zvýšit stupně na kotli pro ohřev vody ...začala jsem na 46C a ted uz mám nastaveno 52C a nic se nezměnilo.Kotel je vzdálen max. 2,5 m od sprchového koutu tak snad to nemuze být ochlazením v trubkách po cestě.Ve dřezu a v umyvadle , které jsou skoro hned vedle kotle to kolísá také trochu , ale není to tak hodně.Kotlem také vytápím byt tak jestli to také muže mít vliv na výkon kotle nebo zda by mohla být na vině páková baterie nebo sprchová hlavice ( 12 let stara a asi standartní kvality- ne termostatická) Děkuji předem za radu či názor.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

23 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.